Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Jutta Leerdam was ziek door ongesteldheid, maar won toch goud” video below:


Voor de vierde keer op rij won schaatster Jutta Leerdam dit weekend goud bij de wereldbekerwedstrijden in Canada. Als je kijkt naar hoe goed ze het deed zou je niet zeggen dat ze zich eigenlijk behoorlijk ziek voelde. Ze had namelijk heel erg last van ongesteldheids-klachten. Ze voelde zich koortsig, misselijk en had veel last van kramp.

Niet vaak vertellen topsporters dat ze hier last van…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.