Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Zeilrace naar eenzaamste plek op aarde” video below:


De beste zeilers van de wereld zijn tijdens de zeilwedstrijd Ocean Race langs een bijzondere plek gevaren: Point Nemo. Dat ligt midden in de Stille Oceaan. Het dichtstbijzijnde stuk land vanaf Point Nemo is meer dan 2500 kilometer verderop. Nergens op zee is land zo ver weg.

#oceanrace #pointnemo #jeugdjournaal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.