Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “President Trump: Jeruzalem is hoofdstad van Israël – RTL NIEUWS” video below:


De Verenigde Staten erkent Jeruzalem als de hoofdstad van Israel. President Trump zei dit in een toespraak. In de wereld groeit hierdoor de angst voor meer onrust in het Midden-Oosten. De status van Jeruzalem is het hete hangijzer in het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.