Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Profielwerkstuk van Yayha en Ted (17) helpt kanker opsporen” video below:


Scholieren Yahya en Ted (17) uit Leeuwarden hebben een baanbrekend profielwerkstuk gemaakt. Ze ontwikkelden een computerprogramma dat kan helpen bij de opsporing van longkanker. Artsen van het Medisch Centrum Leeuwarden staan perplex: ‘Ik had dit in de verste verte niet zien aankomen’.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#profielwerkstuk…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.