Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Deze schokkende video maakte schoolschutter Parkland voorafgaand aan bloedbad” video below:


“Hallo. Mijn naam is Nik en ik word de volgende schoolschutter van 2018.” Zo kondigt de 19-jarige Nikolas Cruz zijn bloedbad aan dat hij aanrichtte op zijn voormalige middelbare school in Parkland, Florida. Daarbij kwamen 17 mensen om het leven. Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren…(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.