Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “FIFA verbiedt kleurrijke WK-shirts van België” video below:


Na het verbieden van de regenboogband op het WK in Qatar, heeft wereldvoetbalbond FIFA nog iets besloten. Het nationale team van België moet hun shirts veranderen. Het gaat om twee T-shirts, eentje met regenboogkleuren en een waar het woord ‘LOVE’ aan de binnenkant staat afgebeeld. #wkvoetbal #jeugdjournaal #fifa #wk #qatar #belgie #adidas

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.