Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Symen had last van een angststoornis” video below:


Iedereen is weleens bang, bijvoorbeeld om ergens naartoe te gaan of omdat je een spreekbeurt moet geven. Dat is heel gewoon.

Bij sommige kinderen gaat dat bang zijn nog verder. Zo ver, dat je niet meer normaal kunt leven en zelfs in paniek raakt. Symen van 13 had daar ook een tijd last van. #angststoornis #hulp #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.