Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Coronavirus verspreidt in de buitenlucht minder makkelijk” video below:


Meer video’s zien? Download onze app:
Voor groepen die buiten zijn, geldt straks geen limiet meer wat het aantal mensen betreft. Wel moet iedereen anderhalve meter afstand houden. Maar waarom zijn de regels voor binnen eigenlijk zo anders dan voor buiten?..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.