Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Deze astronauten gaan naar de maan” video below:


Ruimtevaartorganisatie NASA heeft bekendgemaakt welke astronauten volgend jaar naar de maan mogen. Het team bestaat uit drie Amerikanen en één Canadees. En, wat vooral opvalt: voor het eerst is er een vrouw gekozen én een zwarte man. In totaal hadden 45 astronauten zich aangemeld voor de maanmissie. #nieuws #jeugdjournaal #nasa #astronauten #maan

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.