Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Harry Potter en de omgetoverde heksen | UITGEZOCHT #48” video below:


Het eerste Harry Potter-boek kwam 25 jaar geleden uit en inmiddels is het de succesvolste boekenreeks aller tijden. Waarom is het verhaal van de tovenaarsleerling zo geliefd en wat hebben oude sprookjes en mythes ermee te maken?

🙏 MET DANK AAN:
kinderboeken-professor Vanessa Joosen
Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen
Warren SFX

🎵 MUZIEK IN DEZE VIDEO:
John Williams -…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.