Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Merel heeft waarschijnlijk corona en is erg ziek” video below:


Je hebt het vast al vaak gehoord: de kans dat kinderen ziek worden van corona is heel erg klein. Maar soms gebeurt het toch. Merel van 12 is op dit moment erg ziek.

Maandag ging Merel met haar ouders naar het ziekenhuis omdat ze zich plotseling niet goed voelde. De artsen zeiden dat ze zeer waarschijnlijk corona heeft, maar ze hoefde niet te blijven en mocht weer naar huis. Merel ligt nu al…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.