Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Waarom je rekening langzamer daalt dan de prijs voor gas en licht” video below:


Gas en licht zijn, na de enorme prijsstijgingen vorig jaar, de laatste tijd weer aardig in prijs gedaald. Bovendien is bijna iedereen veel zuiniger met energie geworden. Toch gaat bij de meesten de energierekening lang zo snel niet naar beneden als je zou verwachten. Verslaggever Bart Reijnen zoekt uit hoe dat kan.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.