Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Deze tanks moeten Oekraïne helpen in de oorlog tegen Rusland” video below:


Oekraïne wil graag zwarte moderne gevechtstanks uit het Westen, zoals de Leopard-2 en de Challenger-2. Nu gebruiken zowel Oekraïne als Rusland vooral verouderde tanks uit de voormalige Sovjet-Unie. In deze video vertellen we waarom moderne westerse tanks zo belangrijk zijn voor Oekraïne.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#oekraïne…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.