Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Bomvesten en kalasjnikovs: zo wilden terroristen een aanslag plegen op Amsterdam Pride” video below:


De terrorismeverdachten die in september zijn opgepakt, kregen wapentraining in een vakantiehuisje in Limburg, vlak voor zij werden gearresteerd. Tegen een een politie-infiltrant noemden de verdachten de Amsterdam Pride als mogelijke locatie.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.