Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Deze stad wordt opgeslokt door de zee” video below:


“Ik heb nog twee tafeltjes over, terwijl ik er vroeger 40 of 50 had.” Het terras van de strandtent van Ayman in Alexandrië is letterlijk opgeslokt door de zee. Het is een van de talloze voorbeelden van klimaatverandering in Egypte, het land waar de klimaattop momenteel plaatsvindt.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#klimaatverandering…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.