Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Van bezet Oekraïne naar Friesland: de lange reis van vluchteling Inna” video below:


Inna Filias komt uit de lang bezette regio Cherson. Haar dorp is in tegenstelling tot veel andere dorpen en steden in het gebied nog niet bevrijd. Onlangs vluchtte ze via meerdere Russische controleposten naar Polen. Daar werd ze door een Nederlandse organisatie verder geholpen. We volgden haar tijdens haar reis naar Nederland.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.