Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Nederlandse militairen oefenen in Roemenië: ‘Doel is simpel: Rusland afschrikken'” video below:


Ongeveer 200 Nederlandse militairen zijn naar Roemenië afgereisd voor een grote NAVO-oefening vlakbij de grens met Oekraïne. Ze werken hierbij samen met Franse militairen om te oefenen voor mogelijke agressie vanuit Rusland. “We willen hier tegen Poetin zeggen: kijk uit, ga niet verder dan wat je nu al doet.”

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.