Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Nederlandse militairen trainen Oekraïners” video below:


Een militaire stoomcursus van vijf weken. Dat is wat Oekraïense rekruten ergens in Engeland krijgen van onder meer Nederlandse militairen. In totaal worden er zo’n 10.000 Oekraïners opgeleid. Nederland neemt er nu in vijf weken 200 onder zijn hoede.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#oekraïne #training #defensie

Volg het laatste…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.