Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Documentaire over Nederlandse Siamese tweeling” video below:


Chenelva en Sheneeva zijn 15 jaar en de enige Siamese tweeling van Nederland. De zusjes zitten vanaf hun geboorte met de hoofden aan elkaar vast. Over hun leven is een documentaire gemaakt, die op het Cinekid festival in première ging.

In heel Nederland kregen maar liefst 11.368 kinderen kregen tegelijk les in programmeren. Nog nooit leerden zoveel basisschoolleerlingen op hetzelfde moment…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.