Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Faya heeft een knieblessure die veel voetballende meisjes krijgen” video below:


We moeten er alles doen om te voorkomen dat jonge voetballers geblesseerd raken aan hun knie. Dat zeggen deskundigen. Ze maken zich vooral zorgen om voetballende meiden. Het gaat ze om blessures aan de voorste kruisband. Dat is een soort elastiek bij je knie dat ervoor zorgt dat je onderbeen niet te ver naar voren gaat. Die band kan scheuren. Als dat gebeurt doet het veel pijn en kan je lang…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.