Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “De Eredivisie Vrouwen is begonnen, en voor het eerst te volgen op tv” video below:


Voor het eerst zijn vanaf dit voetbalseizoen alle eredivisiewedstrijden van het vrouwenvoetbal op tv te bekijken. De hoogste voetbalcompetitie voor vrouwen bestaat sinds 2015. Met de uitzendingen op tv, in samenvattingen en soms ook live, moet het profvoetbal voor vrouwen nog beter worden.

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.