Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Meer vrouwen in de nieuwe geschiedenis-canon” video below:


De geschiedenis-canon van Nederland is aangepast. In de lijst met 50 belangrijke thema’s en personen uit de geschiedenis stonden eerst vooral veel mannen. Daar wilden de makers van de nieuwe lijst iets aan doen. Nu staan er onder andere meer vrouwen in de lijst. Noortje zocht uit wie die vrouwen zijn. #canon #geschiedenis #jeugdjournaal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.