Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “3 dagen grote storing bij Roblox” video below:


Als je Roblox speelt heb je het vast al gemerkt: er is al een paar dagen een storing. De storing is nog niet opgelost. De makers van het spel zijn er druk mee bezig en hopen dat Roblox snel weer online is. De storing begon afgelopen vrijdag. Veel mensen konden niet inloggen. Inmiddels ligt de hele website en app eruit en kun je het spel niet spelen.
#roblox #jeugdjournaal #storing

Vragen,…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.