Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Lisa werd door haar ex gevolgd via stalksoftware op telefoon” video below:


Meer video’s zien? Download onze app:
Lisa (niet haar echte naam) wilde weg bij haar jaloerse, gewelddadige vriend. Maar met speciale software op haar telefoon bleef hij haar in de gaten houden. “Hij wist alles van mij”.
Techjournalist Daniël Verlaan legt uit wat kan je doen tegen deze ‘stalkerware’…(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.