Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Fans rouwen om Kobe Bryant: ‘Hij was een god'” video below:


Meer video’s zien? Download onze app:
Een groot verlies voor de sportwereld: basketballegende Kobe Bryant is omgekomen bij een crash met zijn helikopter. Hij won met zijn club de LA Lakers vijf keer het Amerikaanse kampioenschap. Fans kunnen het bijna niet geloven: ”In 45 jaar heb ik nooit zoveel verdriet gevoeld.”..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.