Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Storm op komst: waarom stormen namen krijgen en kleurcodes” video below:


Meer video’s zien? Download onze app:
Een zware storm kan voor veel gevaar en overlast zorgen. Het KNMI waarschuwt ons daarom met allerlei codes. Maar wat betekenen die precies? En waarom krijgen stormen een namen als Ciara en Dennis? Weerman Maurice Middendorp van Buienradar legt uit hoe het zit die weercodes en stormnamen…(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.