Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Belangrijkste punten van het JIT over doorbraak MH17-onderzoek – RTL NIEUWS” video below:


Het Joint Investigation Team, dat onderzoek doet naar de ramp met vlucht MH17 presenteerde vandaag nieuwe informatie uit hun onderzoek. Ze houden vier verdachten verantwoordelijk voor de ramp. Zij zullen vanaf 9 maart 2020 worden vervolgd voor moord. Bekijk hier de hoogtepunten uit de persconferentie.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.