Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Bruut geweld: leger Soedan schiet en slaat protesten uit elkaar – RTL NIEUWS” video below:


Het Soedanese leger probeert met geweld een eind te maken aan de maandenlange protesten tegen het militaire bewind. De hoofdstad Khartoem is het toneel van een ware veldslag tussen demonstranten en ordetroepen. De eerste doden worden al gemeld.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.