Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Extreme hitte in Europa: ‘Het is warmer dan in de sauna’ – RTL NIEUWS” video below:


Gevaarlijk hoge temperaturen in grote delen van Europa. Zo ook in Boedapest. Daar is het overdag warmer dan 40 graden Celsius. ’s Nachts koelt het af tot 30 graden. ‘Het is een ramp als je geen airco hebt.’

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.