Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Trump in ’troonrede’: ‘Stop de politieke spelletjes’ – RTL NIEUWS” video below:


President Trump heeft zijn jaarlijkse State of the Union gehouden. Een toespraak voor het voltallige parlement van de Verenigde Staten. Hij pleitte voor meer eenheid en samenwerking en riep de Democraten op om de onderzoeken naar zijn verkiezingsoverwinning en de vermeende Russische inmenging te stoppen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.