Latest video updates regardingjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Check out this “Actiedag #giro555 in heel Nederland voor #turkije en #syrie” video below:


In Beeld & Geluid in Hilversum is de landelijke actiedag voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syri├ź vanochtend vroeg van start gegaan. Het geld gaat onder meer naar noodhulp, voedsel en wederopbouw. Lees er meer over op nos.nl. #giro555 #turkije #syrie #syria #turkey #nos #nieuws #shorts..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.