Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Van villa naar viaduct: Carla zwierf jarenlang met kind op straat in Dordrecht” video below:


Carla groeide als kind op in een villa met zwembad, maar moest later als zwever slapen onder een viaduct. Jarenlang zwierf ze samen met haar zoon door de straten van Dordrecht. Nu woont ze samen met andere voormalig daklozen in kleine goedkope huisjes van de gemeente.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.