Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Ook twintigers krijgen nu HPV-prik, Cindy weet wel waarom” video below:


Het merendeel van de volwassenen draagt het bij zich: het HPV-virus. De meeste mensen merken daar niets van, maar bij een deel van hen veroorzaakt het kanker zoals bij Cindy. Tieners worden nu al ingeënt tegen het virus, en daarbovenop start nu een grote vaccinatiecampagne om ook jongvolwassenen de kans te geven.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.