Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “De zoektocht naar buitenaards leven | UITGEZOCHT #30” video below:


Deze maand komen raketten uit drie verschillende landen aan op Mars. Wetenschappers gaan onderzoeken hoe die planeet in elkaar zit, of mensen er ooit kunnen gaan wonen Ć©n of er misschien ooit iets heeft geleefd. Maar wat hopen ze te vinden?

#uitgezocht #aliens #jeugdjournaal

šŸ“Filmlocaties:
– Space Expo: www.space-expo.nl
– Sonnenborgh: www.sonnenborgh.nl

šŸŽµMuziek in deze video:
Bag…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.