Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “New Yorkse jongeren ‘surfen’ op rijdende metro” video below:


Jongeren klimmen boven op rijdende metro’s in New York om op de wagons door de stad te surfen. Dat is levensgevaarlijk. De afgelopen twee maanden kwamen twee jongeren om het leven toen ze van een metro vielen. Ook Isa Islam klom op een metro. Hij raakte daarbij zwaargewond en is nu blind.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#newyork…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.