Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Trienko raakte onderbeen kwijt na doodschop bij voetbal” video below:


Meer video’s zien? Download onze app:
Het is alweer 15 jaar geleden dat het noodlot toesloeg bij amateurvoetballer Trienko Smit. Tijdens een wedstrijd werd hij zo hard onderuitgehaald, dat zijn been moest worden afgezet. Smit hoopte op schadevergoeding, maar krijgt nu ook van het gerechtshof nul op rekest: de blessure door de overtreding is ‘domme pech’…(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.