Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Indiase stad Delhi bedekt onder smog: ‘Als ik hoest is alles zwart’ – RTL NIEUWS” video below:


Er ging gisteren veel vuurwerk de lucht in tijdens het Indiase lichtjesfestival Divali. Een mooi spektakel, maar de rook van het vuurwerk zorgt nu voor grote problemen. Die is namelijk samen gegaan met rook van naburige boeren die hun oogstafval verbranden. De lucht in de stad is amper in te ademen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.