Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “WK klifduiken: Spectaculaire sprongen van 27 meter hoog” video below:


Van metershoge kliffen en bruggen het water induiken en onderweg naar beneden allerlei trucjes doen. Deelnemers van de Cliff Diving World Series, een wedstrijd voor klifduikers, zijn op de meest spectaculaire plekken het water in gesprongen.
Copyrights: Red Bull Media

#klifduiken #duiken #cliffdiving
Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.