Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Deze kinderen willen ontdekt worden als profvoetballer” video below:


Voor veel jongens en meisjes is het een grote droom: profvoetballer worden. Maar bij sommige amateurclubs komt er nooit een talentenscout langs. Daarom is er iets nieuws bedacht: een talentendag waarvoor iedereen zich kan opgeven. #voetbal #talent #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.