Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Dit zijn de eerste tien finalisten van het Songfestival” video below:


Songfestival-fans zaten gisteren gespannen voor de televisie: welke landen gaan door naar de finale? Zeventien landen traden op, maar er konden er maar 10 door naar de finale. #songfestival #duncanlaurence #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.