Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “‘Rusland kan elk moment Oekraïne binnenvallen'” video below:


Er wordt steeds meer gepraat over een oorlog in Europa. Bij de grens van Oekraïne staan al weken zo’n 150.000 militairen uit Rusland klaar. Volgens de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk kunnen zij elk moment het land binnenvallen. De Russen ontkennen dat, en zeggen juist dat Oekraïne oorlog met Rusland uitlokt. Volgens de Russische regering zouden de militairen in het grensgebied…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.