Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Sanne (13) krijgt een nieuw haarwerk” video below:


Veel kinderen doneren hun haar voor een goed doel. Van dat haar worden haarwerken gemaakt voor kinderen die zelf geen haar meer hebben. Bijvoorbeeld voor Sanne. Zij heeft alopecia. Dat is een aandoening waarbij je haar opeens uitvalt.

#alopecia #haarstuk #jeugdjournaal
Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.