Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Uniek: Sifan Hassan wint ook goud op 1500 meter πŸ₯‡” video below:


Het is haar gelukt: hardloopster Sifan Hassan heeft goud gewonnen op de 1500 meter! En dat is uniek: zaterdag won Sifan ook goud op de 10.000 meter. Nog nooit eerder won iemand goud op deze twee afstanden.
#sifanhassan #atletiek #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeΓ«n? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.