Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “WK in Qatar: Mensenrechten, hitte en omkoping” video below:


“Het WK voetbal van 2022 gaat naar… Qatar.” Het waren in 2010 de woorden van de baas van de Wereldvoetbalbond FIFA. Qatar vierde feest, maar veel andere mensen snapten er niks van. Wat moet het WK voetbal in Qatar? Daar werd meteen veel over gediscussieerd. En dat gebeurt nu, zo’n 12 jaar later, eigenlijk nog steeds. Maar waarover gaat het nou precies? #wkvoetbal #jeugdjournaal #qatar #wk…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.