Latest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Watch this “Why Ukraine Is Pushing For Sweden’s Gripen Fighter Jet Days After US Paved The Way For F 16s xlsx” video below:


Days after the US opened the doors for sending F-16 fighter jets to Ukraine, now Kyiv is seeking Sweden’s Gripen jets. Reports say Kyiv has asked Sweden to consider the possibility of transferring Gripen fighter jets amid the war with Russia. Saab JAS 39 Gripen is considered to be the most suitable Western combat jet to help Ukraine in the war. Watch the video to find out will Sweden accede…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.