Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Privéfoto’s van jonge meisjes gestolen en gedeeld in besloten netwerk – RTL NIEUWS” video below:


Privéfoto’s van jonge meisjes worden online gedeeld in een besloten netwerk. Het gaat om foto’s die gestolen worden uit de Cloud, vaak zonder dat die dat zelf weten. Onze techjournalist Daniël Verlaan wist dat online netwerk binnen te dringen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.