Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Waarom is de werkdruk in de zorg zo hoog? – RTL NIEUWS” video below:


Zo’n 680.000 mensen in Nederland werken in de zorg. De helft van hen hebben last van hoge werkdruk en hebben door papierwerk minder tijd voor hun cliënten. Hoe komt dat?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.