Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Omstreden ambassade VS in Israël open – RTL NIEUWS” video below:


De ambassade van de Verenigde Staten in Jeruzalem is officieel geopend. President Trump was er zelf niet, maar stuurde wel een videoboodschap. Hij benadrukte dat de VS Jeruzalem ziet als hoofdstad van Israël. Die mening van de VS is omstreden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.