Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Sneeuw in Nederland: zo mooi kan het zijn – RTL NIEUWS” video below:


De hevige sneeuwval leverde niet alleen veel problemen in het verkeer op, maar ook prachtige beelden. Veel mensen genoten juist van het winterse weer. Vooral natuurlijk scholieren die ijsvrij kregen en eerder naar huis konden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.