Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Trumps eerste State of the Union: “Ons land is sterk want de mensen zijn sterk” – RTL NIEUWS” video below:


De Amerikaanse president Trump hield vannacht zijn eerste State of the Union, een jaarlijkse toespraak vergelijkbaar met de troonrede in Nederland. Hij riep de Democraten op samen te werken.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.